Home

Diagnosticam si rezolvam peste 98% din cazuri.

Cu o experienta de peste 12 ani pe piata din Iasi, cu investitii in tehnologie performanta de diagnosticare, specialistii nostri efectueaza reparatii laptop-uri, calculatoare, tablete, lcd-uri tv , plasme tv, practic orice echipament electronic/it.
Media de peste 200 de clienti in fiecare luna ne recomanda si reprezinta o recunoastere a calitatii serviciilor noastre.

Afla mai multe despre noi

Serviciile noastre

Service si reparatii laptop

Daca ai fost chiar atat de generos incat ai impartit sandwich-ul si cafeaua cu laptopul sau tastatura de la desktop, nu dispera! Specialistii Reparador pot interveni pana la nivel de componente electronice pentru a readuce echipamentele in perfecta stare de functionare, inclusiv pentru echipamente all-in-one, boxe si elemente de gaming.

Service si reparatii calculatoare

Service calculatoare, devirusare ,upgrade componente, diagnostic hardware, inlocuire componente defecte, instalare componente, instalare windows (Windows XP/VISTA/7, Mac OS), drivere si softuri uzuale, optimizari, curatari de praf, asamblari componente, rescriere/updatare BIOS, depanari.

Service si reparatii Apple in Iasi

Iti stam la dispozitie cu o echipa de specialisti pregatiti sa aduca produsele tale la nivelul de performanta in utilizare asteptat, in conformitate de altfel cu asteptarile pe care le ai de la un brand precum Apple. 11 ani de experienta in repararea produselor electronice din categoria telefoanelor mobile, laptopurilor, tabletelor si echipamentelor de retea

Service si reparatii tablete si smartphone

Reparador asigura service de calitate avand in dotare aparatura de ultima generatie si personal specializat cu experienta vasta in domeniu, constatare gratuita (in cazul in care este un defect comun, se poate constata pe loc), oferindu-va reparatii la cele mai mici preturi de pe piata.

Vezi toate serviciile

Ultimele articole

Vezi toate articolele

Suna-ne la 0332-569.339, 0771-551.191

Date contact

Te asteptam in Intersectia Bucsinescu (LAPTOP SERVICE by artcore computers), de Luni-Vineri 10:00 - 18:00 si Sambata 10:30 - 14:00